Yarmilan Dropkick Murphys

kuva: Pia Forsman / Yarmilan kennel

Turkinhoito.comin ”testaajakoirat” pärjäsivät vallan mainiosti näyttelyvuoden ensimmäisissä kisoissa Kankaanpään näyttelyssä. Päivän voittaja, ROP koira Topi (Yarmilan Dropkick Murphys) oli pesty Show Techin Sensational Salon Shampoolla. Shampoon joukkoon sekoitin hieman hoitoainetta. Topilla on vielä hieman pehmeä ja lentävä nuoren koiran turkki, Sensational Salon shampoo sai Topin turkista todella laskeutuvan, ja siinä oli kaunis kiilto! Jopa valkoiset osat olivat kirkkaan valkoisia, kevään pölyt lähtivät pois täydellisesti 🙂 Lopuksi hieman Plush Puppyn Protein Coat Balm latvoihin ehkäisemään turkin lentävyyttä ja sähköisyyttä. Topin turkki näytti oikein upealta!

Testaajakoira Topi suosittelee lämpimästi Sensational Salon tuotteita myös näyttelypesuihin! 😀

 

Kennel Yarmilan sponsored by Turkinhoito.com